Menu Premium
Loading...

One Piece Odyssey Review: Kopen, budgetbak of slopen?

19/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan en Koos zijn aan de slag gegaan met een nieuwe RPG die zich afspeelt binnen het universum van de enorm populaire manga- en animeserie One Piece. Een prime timing voor een nieuwe game, aangezien de franchise dit jaar de 25e verjaardag viert. En dan is het tijd voor een feestje. Ja toch… De twee heren sloten zich een lang weekend met het spel op en kwamen naar de studio om hun ervaringen met de game met jullie te delen. Was de game een aanrader die je blind kan gaan kopen, moet je wachten tot het spel in de budgetbak ligt of hebben we hier te maken met een regelrechte sloper? Het antwoord ga je krijgen in de One Piece Odyssey review.

Review: Doet One Piece Odyssey de serie eer aan?

In One Piece Odyssey zeilen de beroemde piraat Monkey D. Luffy, beter bekend als Straw Hat Luffy, en zijn Straw Hat Crew over de New World op zoek naar het volgende avontuur. Dat avontuur krijgen ze sneller dan gewenst voor de kiezen. Ze komen namelijk in een storm terecht en lijden schipbreuk. Luffy spoelt aan op een prachtig tropisch eiland dat omringd is door gevaarlijke stormen. De beste man is echter wel alleen. Hij is zijn bemanning kwijt en begint dus alleen aan een groots avontuur om zijn vrienden te vinden en te ontsnappen van het eiland. Daar wil je bij zijn…

Anime franchise beleeft 25ste verjaardag

De game biedt een wereld vol gevaarlijke vijanden, heftige natuurkrachten en monsterlijke creaturen. Overal liggen de gevaren op de loer. Je kunt als verschillende leden van de Straw Hat Crew spelen in deze behoorlijk klassiek aanvoelende RPG. Is dit een game die eer doet aan de One Piece-anime of moet je er als fan met een wijde boog om heen lopen? Daan en Koos geven hun antwoord.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch