Menu Premium
Loading...

Premium Asia Road Trip: One Night in Bangkok

02/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om Taiwan dag te zeggen en onze ogen te richten op Kut, Koh Kut welteverstaan. Eenmaal op het vliegveld aangekomen moesten we ons klaarmaken voor de méést oncomfortabele vlucht ooit, vooral onze Daan moest eraan geloven. Wat blijkt, Thaise airlines houden niet echt rekening met de lengte van de westerse man. Na vier uur in de meest vreemde Yoga houding te hebben gezeten kwamen we dan eindelijk aan in Bangkok.

Eenmaal aangekomen werden we direct geconfronteerd met de gekte van Bangkok zoals we die kennen in films zoals The Hangover. Het begon al direct met een taxichauffeur die ons probeerde af te zetten, om vervolgens in te stappen bij een doorgeslagen gek die ons deed denken aan Mr Chow.

Gebangkocked

Toen was het tijd om het nachtleven in te duiken van Bangkok. Na wat gegeten te hebben, een massage te hebben gepakt en gegamed te hebben in de grootste arcade van Thailand had de chat op Twitch voor ons besloten dat we de rosse buurt maar eens moesten gaan opzoeken. Dat kwam ons achteraf gezien duur te staan, doordat de we voor de meest obvious tourist trap ever zijn gevallen stonden we lijnrecht tegenover schreeuwende Thaise dames en heren waarbij er flink met de rekenmachine over de tafel werd gesmeten. Om deze zure nasmaak weg te spoelen besloten we om niet direct naar bed te gaan maar de avond af te sluiten op een rooftop party met een geweldig uitzicht over de stad.

Na twee uurtjes slaap moesten we al direct weer opstaan om onze reis naar Koh Kut te vervolgen. Na een slopende busreis van zes uur, die wonderbaarlijk genoeg nóg oncomfortabeler was dan de vliegreis. Toen we eenmaal aankwamen in Trat, waar Koos zwaar onder de invloed van zijn slaappillen over straat strompelde, aten we snel nog wat alvorens we op de boot stapten naar het paradijs: Koh Kut!

Hebben jullie al in zin Bar Weinig Kut? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch