Menu Premium
Loading...

Once Upon a Time in Hollywood Review: “Meesterwerk of teleurstelling?”

02/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tarantino time! Jelle en Koos zijn eindelijk naar Once Upon a Time in Hollywood geweest en kunnen je eindelijk vertellen wat ze vonden van de film. Hun meningen liggen aardig ver uit elkaar. Koos heeft genoten, Jelle iets wat minder en claimt zich zelfs 2 uur lang verveelt te hebben. Hoe en waarom? Check de discussie!

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt!

De lijst met acteurs van deze Quentin Tarantino film was om van te smullen. Een line-up met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie in de hoofdrol is al bijna garantie voor succes, zowel in als buiten de film. Of de film zelf ook goed was, daar kan iedereen natuurlijk zijn eigen mening over hebben. De film speelt zich af in Los Angeles en vindt plaats in 1969. Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntdubbel (Brad Pitt) proberen werk te krijgen in de film-industry. Het is alweer de negende film van Quentin Tarantino. Maar was het ook een succes? De hype was in ieder geval real.

Once upon a Time in Hollywood een film zonder genre?

Volgens Jelle en Koos wel. De film is lastig te plaatsen en lijkt dan ook zijn eigen genre te hebben. Maar hoe dit genre dan heet en wat het precies inhoudt is een veel grotere vraag. Een antwoord hebben beide mannen ook niet echt. Wel liggen Koos en Jelle in ieder geval ver uit elkaar qua mening. Hoe, wat en waarom de discussie zo vel is en waarom hun meningen zover uit elkaar liggen kom je achter in dit item.

Heb jij de film gezien en zo ja wat was jouw ervaring? Kun jij de film in een bepaalde film-genre plaatsen of vindt je ook dat deze film een compleet eigen genre verdient? En zo ja welke? Deel je ideeën voor een naam, je mening over de film en nog meer in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch