Menu Premium
Loading...

Omerta: City of Gangsters Review

07/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het begin van de vorige eeuw verhuisden veel Italianen naar de VS in navolging van de ‘American Dream’. Velen van hen belandden in de maffia en werden grote mobsters. Ook jij kan nu de baas over Atlantic City worden in de game Omerta: City of Gangsters. Rondom deze game bestaat er gelukkig geen omerta, dus kunnen Jelle en Skate hun hart luchten in deze Omerta: City of Gangsters review.

De game speelt zich af in een historisch correcte versie van Atlantic City tijdens de roaring 20’s en de drooglegging. Dit waren destijds perfecte omstandigheden voor de maffia om macht op te bouwen. In deze game is het dus ook jouw doel om Atlantic City over te nemen. Dit doe je door middel van resource management gameplay en je gevechten vecht je uit door middel van turn-based actie. De actie is dus iets subtieler en strategischer dan het lompe tommy gun imago dat je hebt van de maffia.

Omerta is de code die het verbiedt dat er wordt gesproken over activiteiten van een criminele organisatie. Aan deze code dien je je te houden binnen de game om ervoor te zorgen dat je organisatie niet wordt opgerold. Ook in Omerta: City of Gangsters is het belangrijk dat je je zaakjes op orde hebt. Jelle en Skate hebben hun zaakjes altijd op orde, maar of de makers van deze game dit ook hebben, zie je in de Omerta: City of Gangsters Review.

Ontwikkelaar: Haemimont Games
Uitgever: Kalypso Media
Platform: Xbox 360 en PC

Omerta: City of Gangsters Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch