Menu Premium
Loading...

Omen Battlezone: PC-paradijs met competities, prijzen en Gamekings

03/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen bij Gamekings vaak het verwijt dat we te weinig met PC gaming doen. En daar zit wel een kern van waarheid in. Probleem is dat games lastiger te verkrijgen zijn omdat het honderden kleine partijtjes betreft en de grote jongens vooral hun console-games pushen. En wie is er eigenlijk ‘meneer PC’ als het om de hardware gaat?

Volle bak Fortnite, PUBG, Overwatch, CS:GO en Hearthstone competities

Omen by HP, de high end gaming lijn van HP, heeft de handschoen opgepakt en is druk bezig het gamen op de PC te promoten. Dat doen ze ondermeer door de Overwatch League te sponsoren. Lokaal gaan ze nu ook aan de slag, en wel samen met ons zuster-bedrijf, Blammo Events. Van woensdag 18 t/m zondag 22 april richten we samen met Omen een shiny Omen Battlezone pop-up store in aan het Vredenburgplein in Utrecht. Elke dag kun je daar van 13:00 tot 23:00 uur gratis en voor niets meedoen aan tientallen competities op twee dikke LAN’s van Omen PC’s en notebooks. Iedereen van 16+ mag meedoen. We spelen de vijf meest populaire PC-games van het moment: Fortnite, PUBG, Overwatch, CS:GO en Hearthstone. Elk half uur is er een nieuwe competitie en elk half uur zijn er nieuwe prijzen zoals onder andere notebooks, headsets en shirts. Hoe wreed wil je het krijgen…

Alsof dat al niet genoeg feest is, worden de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond (vanaf 17:00 uur) nog eens extra dik aangezet met de komst van bekende influencers als TheDutchTerms, Maxime MXM, Shaquille SJAAK Polak, Mathia en NandoNVO die live gamen en streamen vanaf de lokatie.  Ook zijn er op die drie dagen pro-competities met een prijzenpot van steeds 1000 euro. Opgeven voor deze (Fortnite, PUBG en Overwatch-)pro competities doe je hier (klik bij de link van de game in kwestie). Daar vindt je ook alle info over het event.

Donderdagavond 19 april: Gamekings PC master Race avond!

Was dit het? Nope, Want voor de Gamekings-fans wordt de donderavond dubbel speciaal. Dan is er de Gamekings PC Master Race avond waarin jullie met en tegen de Gamekings kunnen spelen. Op de PC. Of kom gewoon gezellig een potje ouwehoeren. Volgende week brengen we meer details over deze Gamekings avond. Duidelijk is dus dat Utrecht van 18 tot en et 22 april de place te be is voor PC-gamers. Kom dus langs bij Omen Battlezone en Dominate the Game! En heb je vragen, zet ze in de comments!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch