Menu Premium
Loading...

Okami HD Review

15/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De remasters vliegen je tegenwoordig om de oren. Erg is dat in principe niet. Hardcore gamers als wij bij Gamekings staan altijd open voor een toffe herbeleving van wat vroeger vet was. In deze review gaan Kevin en Emiel Okami HD van een oordeel voorzien. Het is inmiddels bekend dat Kevin een waardevolle toevoeging aan de Gamekings-familie is. Niet alleen door zijn technische kennis of zelfverzekerdheid voor de camera, maar vooral door zijn brede smaak. Emiel heeft eindelijk iemand gevonden die ook oprecht kan genieten van obscure Japanse games. De afgelopen tijd zijn de heren zoals gezegd aan de slag gegaan met Okami HD. Ben je benieuwd wat de heren ervan vinden? Check nu deze Okami HD Review!

“Okami heeft in 2006 niet de waardering gekregen die het verdiende”

Okami kwam in 2006 uit voor de PlayStation 2. De game werd ontwikkeld door ontwikkelstudio Clover. De cell-shaded graphics maakte destijds indruk, maar zoals Emiel in deze review aangeeft heeft de game elf jaar geleden niet de waardering gekregen die het misschien wel verdiende. In 2012 kreeg Okami al een HD-remaster voor de PlayStation 3, en nu mogen PS4-en XBOX ONE-eigenaren dus ook aan de slag met de game. Overigens komt de port ook uit voor de pc. Emiel en Kevin spreken van een slechte eerste indruk. Zo wordt er kritiek geleverd op de lange laadtijden en vreemde keuzes vanuit de ontwikkelaar wat betreft de intro van de game. De traagheid is zodoende reden voor Kevin en Emiel kritiek te uiten.

Hebben jullie Okami in 2006 of 2012 gespeeld? Zo ja, ga je deze nieuwe HD-remaster wederom checken? Laat je horen in de comments onder deze Okami HD Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch