Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ode Review: Meer Experience dan Game

10/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Kevin zijn de studio ingedoken voor de review van Ode. Door uitgever Ubisoft wordt de game beschreven als een ‘immersive, enchanting, visual & musical experience.’ Op basis van deze typering zou je zeggen dat Kevin en Skate hun borst nat konden maken. Zoals Kevin opmerkt is deze game redelijk uit het niets op de markt verschenen. Ondanks dat Ubisoft verantwoordelijk is voor het uitgeven van de game, is er wat marketing betreft weinig aan gedaan Ode onder de aandacht te brengen. Dit zegt uiteraard niks over de kwaliteit. Kevin en Skate nemen in deze review Ode onder de loep. Check nu de Ode Review: Muzikaliteit voor stoners!

“Ode is een blow game”

Ode heeft een klein prijskaartje van vijf euro. We hebben hier dan ook niet te maken met een gigantisch grote productie. In Ode neem je een zeester-achtig wezen in een bal onder handen. Door tegen objecten aan te rollen, ontstaat er een ritme. Aan de speler dit lekker te laten klinken en in stand te houden. Skate geeft aan dat hij Ode meer ziet als een ervaring, dan als een volwaardige game. Kevin is het hier mee eens. Voor hem komt het over als een probeersel vanuit Ubisoft. Ondanks deze kritiek snapt Skate wat mensen kan aanspreken aan Ode. Het relaxte karakter van de game maakt dat dit een ideale titel is voor de stoners onder ons.

Wisten jullie van het bestaan van Ode? Zo ja, heb je de game wellicht digitaal in huis gehaald? Laat je horen in de comments onder deze  Ode Review: Meer Experience dan Game!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch