Menu Premium
Loading...

Oculus Quest Review: What the fuck is Jelle aan het doen?

26/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle is in het rond aan het slaan. En dat is niet zomaar, nee we hebben de Oculus Quest binnen gekregen op de redactie. Bijna iedereen heeft hem al een keertje uitgeprobeerd. Maar Koos heeft het uitgebreid voor je getest en gaat je samen met Jelle vertellen hoe dat is bevallen. We weten in ieder geval dat je haar er niet beter van gaat zitten.

De Oculus Quest, een mooi staaltje techniek

Oculus Quest is de gloednieuwe headset van Oculus. Een VR headset die zich bevindt tussen de Oculus Rift en de Oculus Go. Hij zit niet aangesloten op je computer en is volledig draadloos. Je kan dus ook vrij rond bewegen tijdens het spelen, waardoor de spelervaring nog beter wordt. Ondanks dat er geen computer op aangesloten zit, kun je door de Snapdragon 835 techniek wel hele vette games spelen op deze VR bril. Bijvoorbeeld Star Wars Darth Vader Immortal waar Koos zich nu al op verheugt.

Worden Jelle en Koos kotsmisselijk?

We hebben een aantal zeer gevoelige Gamekings op de redactie als het gaat om gamen met een VR headset. Jelle en Koos (en bijna de hele redactie) beginnen na enkelen spelsessies normaliter al in paniek te zoeken naar een emmertje om in kotsen. Een avondje VR gamen is heftiger voor ze dan 369 keer achter elkaar in de Python of water in je bek vanuit Vietnam. Zal het ze nu lukken om deze review kotsvrij te houden? Pak allemaal je kotszakje er maar bij want deze review staat op het punt te beginnen.

Let us know

Wat vind jij van deze VR headset? Of word je net als de Gamekings na 5 seconden al misselijk met zo’n ding op je kop? Brand los in de comments. En vergeet daar niet ook al je vragen te stellen. Vinden we leuk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch