Menu Premium
Loading...

Octopath Traveler Review: is dit de magische RPG die de Switch nodig heeft?

19/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd komt de Switch steeds meer in beeld. Meer en meer games komen uit op deze nieuwste console van Nintendo. Zijn het geen ports van oude games, dan zijn het wel nieuwe titels. Zoals nu dus Octopath Traveler, dat de afgelopen week in de winkels verscheen. Meerdere mensen op de redactie bleken zin te hebben in deze game, maar voldoet de game aan de hoge verwachtingen? Emiel en Kevin zijn in ieder geval met deze game aan de slag gegaan en gaan jullie er alles over vertellen in: Octopath Traveler Review: Is dit de magische RPG die de Switch nodig heeft?

Is Octopath Traveler de spirituele Chrono Trigger opvolger van Square Enix?

De game is ontwikkeld door Square Enix, bekend van games als Final Fantasy, Kingdom Hearts en Just Cause. Nu komen ze met de game Octopath Traveler die puur en alleen uitkomt op de Nintendo Switch. Octopath Traveler is een 2D turn-based role-playing game in de 16-bit stijl van de SNES klassiekers als Chrono Trigger en Final Fantasy. Je  kruipt in de huid van een van de acht avonturiers in de game. Elke avonturier komt van een andere plek in de wereld van de game en heeft ook weer zijn of haar speciale attributen en aanvallen. Je kan je character levelen en andere aanvallen leren. Ook kan je zoals bij bijna elke RPG tegenwoordig verschillende items verzamelen waarmee je ook weer je character sterker maakt. Ook items met verschillende elementen spelen in deze game een rol. Zaten jullie op een game als deze te wachten? Is dit nou een game waar je een Switch voor aan zou schaffen? Laat het ons weten in de comments!

De game ziet er ontzettend mooi uit, maar heeft het ook de nodige inhoud? Is dit nou de perfecte game voor een langere reis in de trein? Of is hij daar misschien te diep voor? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch