Menu Premium
Loading...

Octodad: Dadliest Catch Review

08/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat krijg je als een octopus besluit om zich als een mens te gaan gedragen? Octodad! Skate en Dennis zijn uitgebreid aan de slag gegaan met dit tweede deel uit de Octodad-serie, nu deze naast de PC ook op de PlayStation 4 verschenen is. Ben jij benieuwd naar hun mening over deze indietitel? Blijf hier dan niet plakken en kijk deze Octodad: Dadliest Catch review!

Octodad: Dadliest Catch is een indiegame van Young Horses Inc. In de game speel je een octopus die zich voordoet als een echt mens. Hij is de vader van een gezin en moet tijdens de game huishoudelijke taken zo normaal mogelijk volbrengen. Dingen zoals het maken van koffie of de boodschappen doen, zijn aan de orde van de dag en het wordt er niet makkelijker op met acht tentakels. Het lijkt een beetje gek, maar je vrouw en kinderen hebben allemaal niet door dat je eigenlijk niet hetzelfde soort organisme bent als de rest van je familie. Toch is er één iemand die weet dat je een echte octopus bent, in plaats van mens. Dit is een Japanse kok die keer op keer probeert je te vangen en te ontmaskeren. Maar niet alleen hij kan je ontmaskeren, ook de mensen om je heen nemen aanstoot van je gedrag en het is dan ook belangrijk om je je zo normaal mogelijk te gedragen.

Deze game van Young Horses, Inc. kwam eerder al uit voor de PC en is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. De vraag is alleen: werkt het beter met een controller dan met een toetsenbord en muis? Dennis en Skate hebben de tentakels uit de mouwen gestoken en hebben het voor je uitgezocht. Vraag jij je af of Octodad in jouw lijstje toptitels van 2014 kan voorkomen? Dan zit er niets anders op dan te luisteren naar wat Skate en Dennis te vertellen hebben in deze Octodad: Dadliest Catch review.

Ontwikkelaar: Young Horses, Inc.
Uitgever: Young Horses, Inc.
Platform: PlayStation 4 en PC

Octodad: Dadliest Catch review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch