Menu Premium
Loading...

Not A Hero E3 2014 Preview

21/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook dit jaar stond de E3 volgeladen met indiegames en de mannen in LA konden deze natuurlijk niet links laten liggen. Na een episch zwaardgevecht hebben Pascal en Jelle de nieuwe game van de Engelse indiestudio Roll7 gecheckt. Zij komen met de game Not A Hero, een kleurige 2D, cover & shoot game. Laat Pascal en Jelle je meer vertellen in de Not A Hero E3 2014 Preview.

Naast triple A titels maakt de E3 ook plaats op de gigantische beurs voor indie-ontwikkelaars. Zo komen de in eerste instantie onbekendere games ook aan het licht. Not A Hero is er daar ook een van. De studio achter Not A Hero maakte al eerder de skateboard game OlliOlli voor op de PlayStation Vita en die komt binnenkort ook nog op meerdere consoles uit. Not A Hero wordt pas begin 2015 verwacht. Wordt deze game net zo tof als OlliOlli? Jelle en Pascal hebben de game al kunnen spelen.

In dit gloednieuwe indie-avontuur knal je je een weg door gebouwen en andere omgevingen. Deze actie gaat gepaard met de nodige liters pixel-bloed. Not A Hero hanteert namelijk een old school pixel-stijl. Wat een vaak gebruikte stijl is voor indiegames, zo hadden we een poosje geleden Ridiculous Fishing en binnenkort Broforce die ook een pixel-stijl hanteren. Het nadeel is dan wel dat als je bijvoorbeeld Not A Hero en Broforce naast elkaar legt de games grafisch redelijk op elkaar lijken. In Not A Hero speelt ook actie een grote rol en als je lekker aan het huishouden bent, wordt jouw scherm ondergekladderd met pixel bloed. Ben je niet vies van een beetje old school action? En kan je die pixel-stijl enorm waarderen? Check dan de Not A Hero E3 2014 Preview met Pascal en Jelle!

Ontwikkelaar: Roll7
Uitgever: Devolver Digital
Platform: PC, PlayStation Vita en PlayStation 4
Not A Hero E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch