Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #12: No Man’s Sky herboren of dieper het graf in?

03/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens deze warme zomerdagen is het soms fijn om even af te koelen in space. Dus pak je controller of toetsenbord en installeer de update van No Man’s Sky. Maar is die update wel goed genoeg om de naam hoog te houden? Daar praten de heren vandaag over. No Man’s Sky’s laatste update NEXT is uit en de heren gaan bekijken of die update de game kan redden.

De facelift van No Man’s Sky NEXT

Maar wat is er nou precies nieuw? Er zijn verbeterde graphics toegevoegd, oneindige base-building, third-person view en nog veel meer. Maar de vraag is natuurlijk: redt dit No Man’s Sky van zijn overduidelijk gefaalde launch? Daar hebben de heren alle drie een andere mening over. Waar de een het tof vond al sinds launch om alles te ontdekken en alle rare beesten te zoeken, vond de ander het juist kaal en generiek. Dus de meningen zijn overduidelijk verdeeld in dit item.

Niet voor iedereen

No Man’s Sky hoorde sinds launch al een werkende multiplayer te hebben. Maar ja, we weten allemaal hoe dat ging toen; het was gewoon niet aanwezig. Als Hello Games goed luistert naar zijn community kan het iets groots worden met genoeg content en activiteiten om te doen. Maar voor nu komt de game er doorheen als een redelijke game maar niet voor €60. Daar is de game gewoon nog te duur en glitchy voor. En als je denkt om het te kopen moet je jezelf altijd afvragen “hou ik van dit soort games, een game waarbij je resources moet verzamelen om juist dingen te doen?” Het is een game die niet voor iedereen is weggelegd.

Dus ga er lekker voor zitten. Zet je ruimtehelm op je hoofd, zorg dat je natuurlijk genoeg materials heb om op te starten, en check dit No Man’s Sky NEXT item.

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch