Menu Premium
Loading...

No Man’s Sky Preview

19/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds No Man’s Sky officieel werd aangekondigd in 2013, was er veel te doen rondom de game van gamestudio Hello Games. Het spel zou zichzelf ‘bouwen’ aan de hand van een wiskundige formule, waardoor dit met afstand potentieel de grootste gamewereld aller tijden zou gaan worden. Toch is er ook een hoop te doen geweest rondom deze titel, waarvan met name de gameplay één groot mysterie is en vooralsnog blijft. Skate en JJ zijn dieper in deze materie gedoken en vertellen jou hun bevindingen in deze No Man’s Sky Preview!

Skate en JJ hebben zogezegd beiden hun plus- en minpunten over deze game. Waar JJ nog vol met vragen zit omtrent de game, is het voor Skate allemaal wat duidelijker. Dat neemt niet weg dat de game vooralsnog niet heeft kunnen aantonen wat nou exact de gameplay zal inhouden en waar de speler in-game naar toe zal gaan werken.

Daarnaast zet JJ openlijk zijn vraagtekens bij de communicatie- en marketingstrategie van Sony rondom deze titel. De verwachtingen waren immers immens ttwee jaar geleden. Het idee dat de game zichzelf via een wiskundige formule ‘procedurally’ zou kunnen creëren, zorgt theoretisch voor oneindige gameplay. Juist dat laatste punt is tot op heden voor veel mensen nog een raadsel.

No Man’s Sky zal op 10 augustus verschijnen voor de PC en PlayStation 4. Heb jij zin in deze game, of laat je deze titel aan je neus voorbij gaan? Check rustig deze No Man’s Sky Preview en laat een reactie achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch