Menu Premium
Loading...

NK FIFA 13

07/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA is voor veel gamers een mooi middel om de tijd te doden of de concurrentie aan te gaan met vrienden. Er is echter ook een elite club professionele FIFA gamers. Deze gamers zijn de strijd tegen elkaar aan gegaan om de titel Nederlands Kampioen FIFA 13 te claimen. JJ is als groot fan van de FIFA franchise aanwezig om wat te leren van de pro’s. Als jij graag goed wilt worden in FIFA 13 en misschien ook wel dit professionele niveau wil bereiken, is er goed nieuws voor je. JJ heeft verslag gedaan van alle tips. Check dus snel het NK FIFA 13 item!

Het NK FIFA 13 vindt plaats op een nogal bijzondere plek. Het is een plek die je niet zou verwachten, Amsterdam Centraal station was afgelopen weekend namelijk ‘the place to be’ als het gaat om intense FIFA 13 duels. Zoals je verwacht is de spanning, en soms ook frustratie, van de gamers goed te merken. Toch weet JJ vier potentiële winnaars achter de PlayStation vandaan te trekken om jou te vertellen over hun strategie. Als jij je afvraagt welke teams je moet hebben, welke tactiek je het beste kunt gebruiken, welke spelers er in moeten, en welke er uit, dan mag je het NK FIFA 13 item zeker niet missen.

Naast de handige tips en tricks mag natuurlijk niet vergeten worden waar het om gaat. De gamers zijn daar namelijk met maar één doel: Nederlands kampioen worden. Wie mag zich na een lange dag FIFA 13 spelen, vele doelpunten, tegenstanders en emoties tot de beste van Nederland rekenen? Ook daar kom je in het NK FIFA 13 item achter. Tips, tricks en vermaak! Wat wil je nog meer als echte FIFA fan? Precies, check dus snel het NK FIFA 13 item.NK FIFA 13

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch