Menu Premium
Loading...

Nioh 2 Premium Review – Team Ninja is weer frustrerend goed bezig

11/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games uitzetten is een vak apart. Je moet van al je redacteuren weten wat ze spelen, waar ze goed in zijn of waar er misschien een leuk linkje te vinden is met de persoonlijke smaak van bepaalde presentatoren. Soms moet je ook hard zijn en iemand een game geven die hem wat minder ligt, gewoon omdat het belangrijk is dat we de game in kwestie behandelen. En heel soms, word je als hoofdredacteur bijkans bedreigd als je een game niet aan een bepaald persoon geeft. Nioh 2 was zo’n geval. Voor Skate en Steven behoort de game van Team Ninja tot hun favoriete series aller tijden. ze smullen van de Souls-like gameplay. Deze twee huiskamer ninja’s overslaan bij het toewijzen van de review, betekent waarschijnlijk een fysiek probleem voor JJ…

Dit is precies wat Skate en Steven willen

Maar Skate en Steven kregen de game. JJ zag ook wel in dat deze twee de beste personen waren om deze nieuwe Japanse action RPG te testen. Sterker nog, de helft van de redactie durft het niet eens aan om het spel op te starten, bang als ze zijn compleet door te draaien door de hoge moeilijkheidsgraad van het spel van Team Ninja. Nioh 2 is daarmee ook een ideale titel voor de rubriek ‘Uit de Comfortzone’. Voor Skate en Steven geldt het omgekeerde. De game valt precies in hun comfortzone. En dat is maar goed ook, want het spel uitspelen in een paar dagen is geen sinecure.

Is Skate nog altijd even te spreken over Nioh 2?

Wat vinden de twee van de nieuwste creatie van Team Ninja? Deel 1 was een verrassing. Een ware sleeperhit. Deel 2 kan dat niet meer zeggen. We verwachten nu wel wat. Zijn die verwachtingen waargemaakt?  Is de balans tussen frustratie en voortgang weer perfect. Voelt het vechten weer ouderwets strak aan is falen enkel toe te schrijven aan de eigen onkunde? Skate en Steven gaan helemaal los in deze Premium Review van Nioh 2. De passie spat er vanaf.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch