Menu Premium
Loading...

Nintendo Wii U Review

30/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het dan zover! Ja, het heeft lang op zich laten wachten, maar daar is hij dan eindelijk! De officiële, enige echte, tantoe harde review van de nieuwe console van Nintendo. Gisteren werden er ladingen van deze apparaten naar Nederland verscheept, want vandaag ligt de Wii U toch echt in de winkels. Daarom hebben Dennis en Steven de studio ingenomen om jou er alles over te vertellen in de Nintendo Wii U Review.

Voor de deur slapen heeft geen zin, want het glimmende nieuwe apparaatje van Nintendo is al volledig gereserveerd door pre-orders. Oke, misschien zijn er hier en daar nog een paar Wii U’s over, voor de gelukkigen. Maar waar is al die commotie nou eigenlijk om? Nou, dit nieuwe platform introduceert een nieuwe manier van gamen. In plaats van zwaaien met de Wii-mote ga je nu je GamePad bevingeren. Dit kun je trouwens ook met de stylus doen, voor het echte precisiewerk.

Er staat natuurlijk ook een hele kar vol met launch-games voor je klaar, en daarbij horen onder andere: de nieuwe Mario game, de minigame madness van Nintendo Land en zombiehitter ZombiU. Dit zijn de Wii U exclusives. Voor de mensen die altijd alleen Nintendo trouw zijn geweest, zijn er ook een hele rits games die eindelijk naar een Nintendo platform komen. Zo schijnen Mass Effect 3, Darksiders 2, Assassin’s Creed 3 en Fifa 13 ook op Nintendo’s nieuwe beest.

Maar nu denk je natuurlijk, wat gaan ze eigenlijk met die nieuwe controller doen? De controller die tegelijkertijd een tablet is. Hoeveel van deze nieuwe speelvorm wordt er eigenlijk door de ontwikkelaars benut? En hoe lang zal deze nieuwe ontwikkeling überhaupt stand houden met de PlayStation 4 en Xbox 720 in het zicht? Als het op de hardware aankomt, dan had Nintendo er misschien wel iets meer uit kunnen halen voor de mooiere graphics. Dit en meer zie je in de nu al legendarische Nintendo Wii U Review!

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo

Nintendo Wii U Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch