Menu Premium
Loading...

Nintendo Switch Hands-on

19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja, Emiel is inmiddels al een klein weekje terug, maar jullie kregen natuurlijk nog een vet trip-item tegoed! Deze hele week staat eigenlijk al in het teken van de Nintendo Switch. In diverse items worden de verwachtingen besproken en tijdens de livestream hebben ze zelfs live contact met Emiel vanuit Frankfurt gehad. Benieuwd naar Emiel zijn ervaring met Nintendo’s nieuwste trots? Check dan snel deze┬áNintendo Switch Hands-on!

Hoewel iedereen inmiddels op de hoogte is van de live presentatie en alle games en features die zijn aangekondigd, is een goeie hands-on natuurlijk nog wel handig! Emiel heeft de Nintendo Switch in alle mogelijke manieren betast, alle games uitgeprobeerd die daar aanwezig waren en zoveel mogelijk informatie verzameld. Zo kon Emiel eindelijk aan de slag met The Legend of Zelda, zowel in dock modus, als de portable mode, om het verschil goed uit te testen. Ook is Emiel een aantal keer goed ingemaakt tijdens de 1,2,Switch games, wat altijd goeie beelden oplevert.

Mario Odyssey was natuurlijk een verrassing, we wisten wel dat er een nieuwe Mario game kwam, maar wat precies werd daar onthuld. Helaas was deze game alleen niet te spelen. Ook waren er een aantal toffe indiegames, waar Emiel natuurlijk ook even bij langs gaat. Benieuwd naar de highlights? Check dan nu deze Nintendo Switch Hands-on en laat ons weten of jij ook wat wijzer bent geworden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch