Menu Premium
Loading...

Nintendo Post E3 event met The Wonderful 101

03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft haar nieuwe line-up tijdens de E3 laten zien in Los Angeles. Hier konden velen van ons helaas niet bij zijn. Zo ook, Skate. Skate was natuurlijk ontzettend druk met de livestreams en andere items voor Gamekings.tv, waardoor hij helaas niet zelf naar de E3 kon gaan om zich te laten onderdompelen in de wreedste nieuwe titels. Gelukkig kon Skate wel naar het Nintendo Post E3 event met The Wonderful 101 en vele andere toffe Nintendo titels.

In Nieuwegein, waar zich het kantoor van Nintendo bevindt, kon Skate zich de hele dag bezig houden met de nieuwste games van Nintendo en de zoetste hapjes eten. Een van deze games is de nieuwe game The Wonderful 101. The Wonderful 101 doet een beetje denken aan de Pikmin games, waarin je met verschillende kleine figuurtjes speelt en ze in groepen voor verschillende taken kunt gebruiken. In The Wonderful 101 speel je met 101 kleine superhelden. Een van die superhelden ben jijzelf. Jij vervult de rol van teamleider, genaamd Wonder-Red. Door middel van swipen op je GamePad kun je jouw groep met kleine superhelden verschillende aanvallen laten doen. The Wonderful 101, een game die ontwikkeld is door Platinum Games, doet denken aan de klassieke superheldenstrips of -tekenfilms. Deze game kun je verwachten vanaf 23 augustus.

Skate heeft ook de nieuwe Donkey Kong kunnen spelen, genaamd: Donkey Kong Country: Tropical Freeze. In deze nieuwe Donkey Kong ga je samen met Diddy en Dixie Kong op avontuur. Dit keer is het niet alleen een 2D-platformer, maar heb je verschillende perspectieven. Ook kun je als Donkey Kong dit keer zwemmen, wat voor nieuwe gameplay zorgt. Het is verder niet ontzettend veel nieuws, maar het loopt over van de Nintendo sfeer. Verwacht dus dat je ouderwets kunt genieten.

Nintendo Post E3 event met The Wonderful 101

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch