Menu Premium
Loading...

Nintendo Post E3 event met Bayonetta 2

04/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de vorige video vertelde Skate je dat hij niet mee kon naar de E3. Hij moest natuurlijk op de redactie aanwezig zijn om de presentatie van de livestreams te verzorgen en de andere items die te zien waren tijdens de E3 in Los Angeles. Gelukkig voor Skate kon hij wel het Nintendo Post E3 event met Bayonetta 2 bezoeken en daar was hij dolgelukkig mee, aangezien Bayonetta toch wel een van zijn favoriete games aller tijden is.

In het vorige item heeft Skate de nieuwe IP van Nintendo gecheckt, genaamd The Wonderful 101. Daarnaast heeft hij het gehad over de nieuwe Donkey Kong, Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Vandaag neemt hij de 3D-game van Mario onder de loep, Super Mario 3D World en Bayonetta 2.

Het universum van Mario is altijd een wonderschone geweest. Kleurrijk, fijne muziek en kleine bruine rotzakjes waar je met het volle gewicht van onze dikke loodgieter op kunt springen. Mario is natuurlijk het meest bekend van de 2D-platformgame waarmee het allemaal begonnen is. Toch heeft Mario zo nu en dan een uitstapje richting de 3D-wereld. Zo hebben we Mario Sunshine gehad en de Galaxy-reeks. Nu is het dan tijd voor Super Mario 3D World, waarin je samen met je vrienden nieuwe avonturen kunt beleven.

Zijn persoonlijke beste titel wilde Skate graag voor het laatst bewaren: Bayonetta 2. Het eerste deel heeft Skate kapot gespeeld op zijn Xbox 360 en toen deel twee werd aangekondigd tijdens de E3, maakte Skate een klein sprongetje in de lucht. Weliswaar nadat wij op de redactie hem erop geattendeerd hadden, want Skate was rustig naar de WC gegaan tijdens de trailer. Nu heeft hij hem dan eindelijk kunnen checken en is, naar verwachting, erg enthousiast over deze game.

Nintendo Post E3 event met Bayonetta 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch