Menu Premium
Loading...

Nintendo Post-E3 2014 Event met Super Smash Bros.

09/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is net voorbij en dus organiseert Nintendo een mooi event om al hun nieuwe games te showcasen. Skate nam Shelly mee om eens eens lekker alle games te gaan checken en om meteen te kunnen zien of de 8 die Skate en Steven hadden gegeven aan Nintendo nog steeds klopt. Je gaat het zien in dit bezoek aan het Nintendo Post-E3 2014 Event met Super Smash Bros.

Alle grote titels van Big-N stonden klaar om uitgeprobeerd te worden. De kick-off is Splatoon waar Shelly en Skate hun shooter-kunsten kunnen tonen en meteen zien of de game meer is dan een kiddie knaller. Na dit verf-festijn slaan ze elkaar de kop in met Super Smash Bros., speelt Shelly voor heks en probeert Skate de nieuwe Ronimo titel Swords & Soldiers II uit. Buiten al het Wii U geweld stonden er ook nog een groot aantal 3DS handhelds om de nodige games op te spelen.

De normaal ijskoude Skate wordt toch langzaam door alle schattigheid en de altijd vrolijke Shelly tot zover gesmolten dat ze samen de wollige en extreem schattige wereld van Yoshi’s Woolly World induiken. Dit is voor Shelly zeker een favoriet in de nieuwe line-up van Nintendo, maar misschien moet Skate nog overtuigd worden. Is schattigheid alles waar Nintendo nog voor staat of zit er onder alle schattige blosjes en lieftallige geluidjes ook keiharde gameplay? Dit wordt alleen duidelijk als je de games uitgebreid speelt en dat is precies waarvoor Skate en Shelly naar het Nintendo-event zijn gereisd.

Ben je benieuwd wat Skate en Shelly van alle games vinden? Wie er wint in een battle royal tussen Skate the Great en First-Person Shelly? En of het cijfer 8 die Skate en Steven hebben gegeven tijdens de E3 nog steeds staat? Check het in ‘Nintendo Post-E3 2014 Event met Super Smash Bros.’!
Nintendo Post-E3 2014 Event met Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch