Menu Premium
Loading...

Nintendo Land Preview

28/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wiiiii! Ga je mee naar Nintendo Land? Het land waar je allemaal mini-games kan spelen met al je favoriete Nintendo characters. Boris en Dennis hebben er in ieder geval, zo als Dennis zou zeggen; kei veel zin an! Kijk de dus snel deze vrolijke Nintendo Land Preview.

De Wii U is bijna uit en hoewel sommige van je favoriete Nintendo helden niet aanwezig zullen zijn bij de launch, is er nog één troost en dat is Nintendo Land. Want hier zitten ze gewoon allemaal gezellig in. En dat in de vorm van twaalf uiteenlopende mini-games die zo kleurrijk zijn dat je er gewoon een glimlach van op je gezicht krijgt.

Even ter informatie, er zijn dus twaalf mini-games die je met je vrienden op de bank, met zowel de Wii-Mote en de nieuwe Gamepad kunt spelen. Deze bestaan uit The Legend of Zelda: Battle Quest, Metroid Blast, Pikmin Adventure, Mario Chase, Luigi’s Ghost Mansion, Animal Crossing: Sweet Day, Takamaru’s Ninja Castle, Donkey Kong’s Crash Course, Captain Falcon’s Twister Race, Balloon Trip Breeze, Yoshi’s Fruit Cart en niet te vergeten Octopus Dance. Zo, dat was een hele mond vol.

De meeste van deze games maken gebruik van a-synchrone gameplay, wat betekent dat niet iedereen hetzelfde doet. Bij Zelda: Battle Quest bijvoorbeeld, waarin je met z’n vieren gaat hakken met je zwaard (oftewel Wii-Mote), maar waar één uitverkorene mag boogschieten met de Gamepad om rugdekking te geven. En bij Luigi’s Ghost Mansion moet de Gamepad speler de spookjes zoeken door er een zaklamp op te schijnen zodat de rest de spookjes kan vangen.

Plezier en vertier voor iedereen dus! En wat helemaal mooi is, je krijgt hem bij een Wii-U premium pakket. Boris en Dennis hebben er in ieder geval genoeg over te vertellen, maar dat zie je in de Nintendo Land Preview.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform Wii U

Nintendo Land Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch