Menu Premium
Loading...

Nintendo-helden vechten het uit in Super Smash Bros.

26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar komt er eindelijk een nieuwe Super Smash Bros. uit. Skate en Pascal hebben deze nieuwe brawler van Nintendo uitgebreid gespeeld om te kijken of de game nog net zo lekker en uitdagend is. Wordt dit dan de volgende Wii U-seller?

Als je een liefhebber bent van de serie, dan kun je binnenkort aan de slag met jouw favoriete Nintendo-superhelden in een nieuwe Super Smash Bros. Dit keer zijn er maar liefst 37 characters in de game aanwezig, waaronder de nieuwelingen Pac-man en Mega Man. Ook de veteranen Mario, Donkey Kong en Link zijn natuurlijk van de partij. Bijzonder detail is dat Nintendo speciaal voor deze game een GameCube-controller-adapter uitbrengt voor de Wii U, waardoor jij jouw oude Gamecube-controller uit de kast kunt pakken en het oude gevoel ervaart bij het spelen van de nieuwe game. Skate en Pascal hebben de vorige delen met veel plezier gespeeld en brengen jou dan ook perfect op de hoogte van dit nieuwste deel uit de serie!

Super Smash Bros. komt uit op 3 oktober voor de 3DS. Een exacte datum voor de Wii U-versie is er nog niet. Wel is bekend dat ook deze versie in de winter van 2014 zal verschijnen. Met welke Nintendo-held betreed jij straks de arena? Pascal en Skate weten het wel!

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U en 3DS

Nintendo-helden vechten het uit in Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch