Menu Premium
Loading...

Nintendo Direct recap: Super Mario Odyssey en Nieuwe Switch-titels

14/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl velen van ons in dromenland waren, bekeken hardcore Nintendo-fans vannacht de Nintendo Direct. Nintendo brengt hun trouwe volgers eens in de zoveel tijd op de hoogte van het laatste nieuws. Na een wat stroef begin lijkt men inmiddels gewend geraakt aan de nieuwe manier van communiceren van Nintendo met hun doelgroep. Shelly en JJ hebben de Nintendo Direct van afgelopen nacht niet live kunnen aanschouwen. Het duo kwam donderochtend uitgeslapen op de redactie. Aldaar hebben ze zich goed ingelezen. De vergaarde kennis wordt in dit item met de kijker gedeeld. Het is immers geen schande wanneer je als Nintendo-liefhebber deze Nintendo Direct wegens verplichtingen aan je voorbij hebt moeten laten gaan. Shelly en JJ brengen je op de hoogte in deze Nintendo Direct recap: Super Mario Odyssey en Nieuwe Switch-titels!

Shelly tevreden met aankondigingen

Zoals gezegd nemen JJ en Shelly het Nintendo-nieuws uitgebreid onder de loep. Een van de grotere aankondigingen was die van de nieuwe Professor Layton-game, Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Deze titel voor de Nintendo 3DS komt op 6 oktober uit. Verder kijkt het Nintendo-legioen natuurlijk reikhalzend uit naar Super Mario Odyssey. De game komt op 27 oktober uit voor de Nintendo Switch. Dat was al even bekend, maar Nintendo komt nu ook met een kekke Odyssey Switch-edition. Deze Mario Odyssey Switch bundel werd onthuld met rode Joycons, een speciaal draagtasje voor je Switch en de game zelf. De bundel zal tegelijkertijd beschikbaar zijn met de launch van de game. Hier bleef het niet bij wat betreft Super Mario Odyssey. Er is immers ook een toffe nieuwe trailer van de game verschenen. Shelly kan haar enthousiasme hierover maar moeilijk onderdrukken.

Uiteraard bleef het hier niet bij. Nintendo kwam met een hoop ander tof nieuws. Benieuwd naar wat Shelly en JJ te zeggen hebben? Check nu deze Nintendo Direct recap: Super Mario Odyssey en Nieuwe Switch-titels!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch