Menu Premium
Loading...

Nintendo 2DS XL Unboxing met Shelly en Koos

01/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Nintendo ook anno 2017 nog vol inzet op handhelds is natuurlijk algemeen bekend en met de release van de Nintendo 2DS XL benadrukt het Japanse bedrijf deze visie. Vrijdag zag de jongste telg in Nintendo’s handheld-line up het levenslicht en dit was voor de Gamekings aanleiding tot het maken van een heuse unboxing-video. Check het hier in deze Nintendo 2DS XL Unboxing met Shelly en Koos!

Shelly en Koos worden het niet eens over de Nintendo 2DS XL

De Nintendo 2DS XL kwam afgelopen vrijdag 28 juli uit. Het is niet zo dat hierna het internet ter ontploffing kwam, maar niettemin is de release voor menig Nintendo-liefhebber een reden tot blijdschap. De Nintendo 3DS dateert alweer uit 2011. Het succes van deze handheld was voor Nintendo reden achtereenvolgens de Nintendo DS XL, Nintendo 2DS, de New Nintendo 3DS en 3DS XL op de markt te brengen. Hiermee houdt het dus nog niet op! Nintendo wil doorpakken en brengt nu ook een grote versie van de Nintendo 2DS uit.

Koos en Shelly showen je in deze video de kunst van het open maken van een doosje. Maar hier blijft het niet bij. Naar goed gebruik ontstaat er immers een fikse discussie tussen de twee Nintendo-liefhebbers. Aangezien beiden over een uitgesproken mening beschikken, ontstaat er ook nu weer een boeiend gesprek. Shelly ziet het nieuwe Nintendo-device niet bepaald zitten, terwijl Koos zijn enthousiasme juist niet onder stoelen of banken steekt. Wat is jullie mening over Nintendo’s nieuwste product? Is dit een goedkope manier van Nintendo om meer geld uit hun product te halen? Of is dit daadwerkelijk iets dat waar de Nintendo-gamer op zit te wachten? Laat jullie stem horen in de comments en laat weten wat jullie mening is!

In het kort: spektakel alom in deze Nintendo 2DS XL Unboxing met Shelly en Koos!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch