Menu Premium
Loading...

Nike + Kinect Training Review

17/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Yeah buddy! Ain’t nothing to it, but to do it!” JJ en Steven gaan je luie reet achter jouw PC/console schoppen om eens wat te doen aan die bierbuik. Juist, we gaan het hebben over Kinect Training. Steven en JJ ‘will pump you up’ in de Nike + Kinect Training Review.

Het is geen geheim dat de meeste gamers wel wat meer beweging kunnen gebruiken, daarom heeft een sportmerk stappen ondernomen. Zij hebben een Kinect gepakt, twee van hun professionele personal coaches ingescand en een compleet fitness programma gemaakt speciaal voor jou. Dit hebben ze allemaal op een schijfje gebrand om jou topfit te krijgen.

Wanneer je dit schijfje in je Xbox 360 met Kinect duwt, word je lichaam ingescand en krijg je de keuze om een trainingsprogramma te kiezen. Als je dat gedaan hebt gaat jou personal coach je fitheid testen en op basis daarvan een compleet trainingsprogramma speciaal voor jou opstellen. Daar blijft het niet bij, oefening voor oefening wordt geregistreerd hoe goed je dit gedaan hebt en of je bierbuik al iets minder is. De game deelt dit op in twee secties: hoe fit je bent geworden en hoe atletisch je bent geworden.

Dat wordt dus spring, duik en vliegwerk voor je tv-scherm. Ook hier op de redactie is al flink wat gestunteld met de game. Maar of het ook net zo leuk is als het klinkt is nog maar de vraag.

Zit iemand er eigenlijk wel op te wachten om midden in zijn/haar huiskamer de billen uit zijn/haar string te zweten? En werkt het wel net zo goed als de drill sergeant die je afbeult en zorgt dat je elke knie op negentig graden van lichaam omhoog tilt? Werkt het ├╝berhaupt wel met de Kinect, op technisch gebied dan? Dit zijn allemaal vragen die JJ en Steven gaan behandelen in deze Kinect Training Review. Kom op, je kunt het!

Ontwikkelaar: Sumo Digital
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox 360

Kinect Training Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch