Menu Premium
Loading...

Nieuwe beelden Cyberpunk 2077: facties en keuzemogelijkheden genoeg

03/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe gameplay! Afgelopen weekend was het zover. CD Projekt Red trakteerde ons weer eens op beelden van de meest gehypte game van het moment: Cyberpunk 2077. Nieuwe beelden en dus nieuwe conclusies. JJ en Skate gaan de beelden bekijken en delen in dit item hun mening met jullie. Skate heeft natuurlijk al zat beelden gezien, maar JJ niet. Op kleine stukjes na is dit item dus een beetje zijn Cyberpunk 2077-ontgroening.

Overal in Cyberpunk 2077 zijn keuzes te maken

De game staat zo’n beetje in het teken van het maken van keuzes. De gamer kan zijn eigen verhaal creëren en de kans dat er twee gamers zijn die exact hetzelfde verhaal hebben meegemaakt is vrij klein. De missies zijn op tig verschillende manieren te spelen. Het maken van keuzes in de game was al wel bekend, maar nu zijn er ook beelden van de creatie van je character en de verschillende speelstijlen. En ook daar is er keuze te over. Je kiest eerst je lichaamsbouw (twee opties), waarna er vervolgens zoveel opties zijn dat men soms door de bomen het bos niet meer kan zien.

Verschillende speelstijlen

Zo ook met betrekking tot de verschillende speelstijlen. Elke speelstijl heeft zo zijn voordelen en speciale skills, maar ook zijn eigen nadelen. Er zijn namelijk ook skills die je niet kunt gebruiken als je een bepaalde stijl kiest. In de video worden onder meer generieke stijlen als sneak, hacking en guns blazing getoond met ieder zo zijn voordelen en nadelen. Ook zagen we verschillende facties langskomen met allemaal zo hun eigen belangen en sterke- en zwakke punten. Deze kun je natuurlijk in je voordeel gebruiken, maar kunnen ook tegen je werken. Ook hier is de keuze (en de eventuele gevolgen van deze keuze) dus aan jouw.

Ga jij de game kopen en zo ja voor welke console? Welke speelstijl ga je kiezen en welke speelstijl denk jij dat het beste past bij de game?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch