Menu Premium
Loading...

NieR Replicant review: Kopen, budgetbak of slopen?

22/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een franchise waar de harten van een aantal personen op de Gamekings-redactie sneller van gaan kloppen is NieR. En nu de nieuwste telg (Replicant) op 23 april uit komt, is het tijd voor Skate en Steven om de game te reviewen. Er is alleen één probleem: Steven kan niet. En zat er voor JJ niks anders op dan zelf de game op te pakken. De grote vraag bij remasters is altijd: is deze remaster van een 2010 game het kopen waard, of is het beter om hem in de sale (of helemaal niet?) aan te schaffen? Skate en JJ hebben de antwoorden voor je.

Een remaster van 11 jaar geleden

Laten we één ding vanaf het begin duidelijk maken: dit is géén nieuwe game. Niet in de zin van dat het een totaal nieuw verhaal is. Voor Skate en JJ is de kennismaking met deze NieR dat (gelukkig) wel, aangezien zij de game in 2010 links hebben laten liggen. Tijd voor hen om deze Action RPG van dichtbij te bekijken. Je gaat in deze game in zoals bij alle delen ouderwets aan de slag met zwaarden, eindbazen en magische spreuken. Daarnaast heb je ook het verhaal wat redelijk eh, apart is en all over the place. Klinkt als een lekker recept, toch? Skate en JJ hebben alle ins- en outs van deze game voor je.

Verschillende quests

In deze ‘nieuwe’ NieR ga je uiteraard verschillende quests doen om zo het verhaal te gaan volgen. Wat Skate en JJ van dit verhaal vinden gaan we uiteraard niet voor je verklappen. Maar we kunnen wel vertellen dat JJ op voorhand best met zijn billen tegen elkaar zat. Dit type game ligt onze hoofdredacteur niet altijd even goed en hij was bang dat de game te moeilijk voor een nieuwkomer zou zijn. Of die angst ook terecht was en of deze game jouw centjes waard is ga je allemaal in deze review ontdekken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch