Menu Premium
Loading...

Ni No Kuni Review

03/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het JRPG-genre is wat stil gevallen de laatste tijd. Games als Final Fantasy blijven vrolijk doorgaan en worden goed ontvangen, maar de grote veranderingen en de ouderwetse pracht en praal wat het JRPG-genre vroeger had, is er wat van af. Ni No Kuni is de game die dit moet gaan veranderen. Draag jij deze Japanse RPG games een warm hart toe, dan zat je hier waarschijnlijk al een tijdje op te wachten. Stop maar snel met wachten en check de Ni No Kuni Review!

De samenwerking is kenmerkend voor de hele game. Level-5 is namelijk een samenwerking aangegaan met Studio Ghibli. Deze studio is verantwoordelijk voor meesterwerken als Spirited Away. Visueel mag er dus niets op de game aan te merken zijn, maar het legt daarmee de lat meteen extreem hoog. Als je geweldige graphics hebt, wil je er immers niet achter komen dat je game tegenvalt door de gameplay. Kortom, de developers hadden te maken met de nodige verwachtingen en de nodige stress. Vervelend voor de developers, maar mooi voor het eindresultaat en de gamers. Level-5 heeft daarmee hoge eisen gesteld, voordat de game in de schappen komt te liggen. Hoogste tijd om deze game te checken. Iets wat Dennis en Skate met veel liefde hebben gedaan en waar ze flink de tijd voor hebben genomen. Dat is ook wel nodig. Waar voor veel games de aftiteling gaat rollen na een uurtje of 10, lijkt het verhaal pas te beginnen rond die tijd in Ni No Kuni!

Lange gameplay is standaard in JRPG’s en is dan ook geen garantie voor een goede game. Skate en Dennis hebben de nodige nachtrust gemist om de game te spelen, maar zijn toch vroeg hun bedje uit gekropen om jou alles te vertellen over Ni No Kuni in de Ni No Kuni Review!

Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Namco Bandai
Platform: PlayStation 3

Ni No Kuni Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch