Menu Premium
Loading...

Ni No Kuni II Revenant Kingdom Preview: “Op alle fronten verbeterd”

27/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog even een maandje wachten, maar hij zit er nou eindelijk aan te komen. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom komt namelijk 23 maart uit voor de Playstation 4 en de PC. Kevin heeft hem al 2 uurtjes mogen spelen en gaat jullie even over zijn bevindingen in de game vertellen. Hij heeft de game met een controller op de PC mogen spelen, dus over de PlayStation versie kan hij nog weinig zeggen. Dit gaat uiteraard zeker aan bod komen in de uiteindelijke review van de game. In deeltje één is Kevin afgehaakt door de combat in de game. Werkt deze in het tweede deel beter? En gaat Kevin deze game nu wel een kans geven?

Revenant Kingdom heeft nog steeds de Studio Ghibli look & feel

Het is een Japanse game, gemaakt door de studio Level-5 en wordt uitgegeven door Bandai Namco. Ni No Kuni is een RPG die je speelt vanuit het third-person perspectief. De wereld in de game is groot en open, waarin je je vrij kan bewegen en met je zwaardje kan slingeren. Door vijanden te raken met dit zwaard, vergaar je punten om je character in de game uit te bouwen. De combat is daadwerkelijk ook een beetje vernieuwd, maar is deze daardoor wel beter geworden? Ook is er een soort van city building aan de game toegevoegd. Je kan verschillende gebouwen in je kingdom neerzetten, ieder gebouw zou je dan een andere bonus in de verdere game moeten geven.

Goed, genoeg gelezen.. Kevin zit er helemaal klaar voor op die geweldige rode bank. Echter was er wel een vervelende bromvlieg in het gebouw aanwezig, met als missie het verstoren van items.. Hij is dus helaas in dit item te horen, maar geen zorgen hij is ondertussen gevangen en zal verdere items niet meer verstoren. Dus wacht niet langer en start de video.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch