Menu Premium
Loading...

NHL 15 Review

19/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn misschien maar weinig ijshockeyfans in ons kleine landje, maar degene die er zijn, kunnen sinds 12 september met NHL 15 aan de slag. Skate en Jelle hebben de game gespeeld en geven hun oordeel in de NHL 15 Review!

NHL 15 is de eerste ijshockeygame van EA Sports die verschijnt voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar sloegen ze de nieuwe consoles bewust over, zodat ze langer de tijd hadden om de overstap naar de nieuwe generatie te maken. Grafisch ziet de game er schitterend uit, maar een hoop game modes zitten er dit jaar, vergeleken met NHL 14 op de vorige generatie consoles, niet in. Daar is een hoop kritiek door ontstaan in de community. Ook voor Skate is dit niet onopgemerkt gebleven.

De game kent ook een aantal bugs, voornamelijk in de online mode. EA Sports heeft al aangekondigd dit te verhelpen middels het uitbrengen van een patch, maar het is natuurlijk zonde dat dit op day one nog in de game zit. Benieuwd naar het oordeel van Skate en Jelle? Check dan nu de NHL 15 Review!

Ontwikkelaar: EA Sports
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 4, Xbox One , PlayStation 3, Xbox 360.

NHL 15 Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch