Menu Premium
Loading...

New Super Mario Bros. U Deluxe Review: “Een must-have voor alle Switch bezitters”

15/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

It’s a me, Mario! Het is 2019 en onze favoriete loodgieter is terug met een remake van zijn eigen spel die in 2012 al te spelen was op de Wii U. Zoals we toen der tijd ook hebben gezien met Mario Kart 8, kregen wij hier ook een Deluxe versie van te zien voor de Nintendo Switch. Boris en Koos hebben beide even een weekend thuis op de bank gezeten om flink aan de slag te gaan met deze game. Gaat het dezelfde magie geven zoals de Wii U versie dat deed doen in 2012 of is deze Deluxe versie nog beter? Dit en nog veel meer zie je in deze review.

De 2D side-scroller is terug

Het is inmiddels al zes jaar geleden dat Super Mario Bros. U op de Nintendo Wii U verscheen. Voor veel mensen was dit niet hun meest favoriete console, en dit was ook te merken in de console sales van Nintendo. Maar in tegenstelling tot de verkoop cijfers, bleek de Super Mario Bros. U toch wel een van de beste 2D Mario games aller tijden te zijn. We zagen in 2017 een fan favoriete, Mario Odyssey voorbij komen op de Switch, die door veel mensen verschrikkelijk goed ontvangen werd. Waarbij Nintendo al buiten de box stapte om op de gekste manieren jou als speler te laten genieten van Super Mario.

De perfecte game voor onderweg

De wondere wereld van Super Mario staan altijd bekend om de kleurrijke en speelse werelden. Waarbij je lopende paddenstoelen, schildpadden en spoken voorbij ziet komen. De levels zijn vaak binnen een aantal minuten te halen en dit zorgt ervoor dat dit ideaal is voor onderweg. Zo kun je makkelijk in de bus of trein even snel een aantal levels halen voor dat je op je werk/school aan komt. Wat vinden jullie van deze Wii U remake? Vinden jullie dat deze game een beetje uitgemolken is? Laat het hieronder even weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch