Menu Premium
Loading...

New Super Luigi U Review

29/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario’s jongere broertje Luigi wordt in de schijnwerpers gezet in DLC voor Super Mario Bros. U, die de titel Super Luigi U met zich meedraagt. Martin en Skate zijn aan de slag gegaan met Mario’s tweelingbroer en delen hun mening in de New Super Luigi U Review.

New Super Luigi U verruilt Mario als hoofdpersoon en vervangt hem voor Luigi. Dit heeft ook meteen gevolgen voor de gameplay. Luigi is namelijk in staat om hoger te springen dan Mario, maar dit heeft wel als gevolg dat hij iets meer glijdt, iets wat we ook terugzagen bij Super Mario Bros. 2.

New Super Luigi U komt met maar liefst 82 nieuwe levels, met een kleine voetnoot dat ze wel gebaseerd zijn op levels uit het origineel. Die 82 levels moet je nu met minder tijd doorlopen, de klok telt nu 100 seconden wat de game meer uitdagend maakt.

Naast de nieuwe levels en dat Mario is ingeruild voor Luigi, kan je nu ook aan de slag met Nabbit die we uit het origineel kennen. Nabbit heeft als eigenschap dat hij niet dood kan door de verschillende vijanden, maar dit betekent ook dat hij niet van de verschillende power-ups gebruik maakt.

Als je niet New Super Mario Bros. U gespeeld hebt, maar toch aan de gang wilt gaan met deze DLC, dan komt Nintendo op 25 augustus met een standalone-versie van de game. Tot die tijd kan je naar Martin en Skate kijken, die de nieuwe DLC voor New Super Mario Bros. U onder de loep nemen in de New Super Luigi U Review.

Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

New Super Luigi U Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch