Menu Premium
Loading...

Join The Order of the Supreme Starmaster met de nieuwe Gamekings merch!

16/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuuuuujjjjjj! Zoals jullie van ons gewend zijn hebben wij ieder jaar nieuwe merchandise. En wat is de merch van dit jaar insane vet. Met het complete Gamekings tenue, zie jij er niet alleen uit als een bazige baas. Je ziet er ook gelijk uit als een pro esports speler of een voetballer. Draag het naar je werk, en laat je manager zien wie de baas is. Draag het naar de sportschool en flex in je nieuwe outfit. Of draag het thuis en slaap er gewoon lekker in. Het maakt niet uit waar jij het draagt, want met het complete Gamekings tenue ben jij hoe dan ook een bazige baas. In dit item vertellen Boris, Koos & Jelle je precies wat we hebben en hoe je dit kan pre-orderen.

Gamekings and the return of the Order of the Supreme Starmaster

The Order of the Supreme Starmaster is een patch die 23 jaar geleden is uitgebracht door Activision. Dat was een exclusieve patch die alleen de beste spelers in het spel Starmaster kregen. Spelers moesten zichzelf bewijzen door een foto van hunzelf en hun highscore te mailen naar Activision om zich aan te kunnen sluiten bij ‘The Order of the Supreme Starmaster’. Omdat wij dit zo’n vet gebaar vonden, hebben wij onze eigen patch gemaakt: “Gamekings and the return of the Order of the Supreme Starmaster”.

Jij bepaalt hoe bazig jij wilt zijn!

Er zijn drie verschillende mogelijkheden om er uit te zien als een bazige baas. Omdat het een set is, zijn het shirt en de broek niet los verkrijgbaar. Dus als jij denkt dat jij een broek kan kopen zonder shirt, dan heb je het mis. Sjaaltjes daarentegen zijn wel los verkrijgbaar.

Dus wil jij er als een bazige baas uitzien en tegelijkertijd Gamekings supporten? Check dan onze merchandise website!

Gamekings Merchandise

Support Gamekings!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch