Menu Premium
Loading...

Nerd Culture over de beste anime van 2022 & 2023 (Feat. Wouter Hoes)

19/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

You know what time it is. We gaan terugblikken op de beste anime van 2022 en vooruitblikken op al het moois wat ons in 2023 te wachten staat. Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met onze anime expert Wouter Hoes.

De top 10 beste anime films & TV shows

Voordat we in de 2022 en 2023 lijstjes van Wouter duiken kijken we naar wat volgens de fans Crunchyroll de allerbeste anime films en series aller tijden staan. Het zal je niet verbazen dat er veel Studio Ghibli tussen staat, maar er is nog genoeg dat we nog nooit gezien hebben. Onze all-time favorite blijft natuurlijk wel nog steeds the one and only Akira.

Cyberpunk Edgerunners anime van het jaar 2022

Dit was overigens niet het enige dat Crunchyroll te melden had, de bekende mediastreamer deelde namelijk ook nog een award uit voor de anime van het jaar 2022 en deze ging verrassend genoeg naar Cyberpunk: Edgerunners. Niet verrassend omdat het niet een toffe anime is, maar vooral omdat de show pas twee jaar na de release van de game uitkwam. Een move die uiteindelijk mooi samenviel met de langverwachte next gen patch.

Boruto komt tot een einde, wel nieuwe episodes voor Naruto

Ook hebben we nieuws over de Boruto: Naruto Next Generations. De anime serie krijgt een finale op 26 maart die tijdelijk een einde maakt aan de sequel op de alom geroemde Naruto die dit jaar zijn 20-jarige jubileum viert. De reden hiervoor is het feit dat de manga maandelijks wordt uitgegeven en er daardoor weinig relevante content overblijft voor de wekelijkse show. Fans kunnen echter nog wel rekenen op vier nieuwe afleveringen van de originele Naruto.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch