Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #47 over Bioshock, Knuckles & The Multiverse of Madness

20/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen houdt wel van een podcast vol met liefde over een onderwerp waar je bovenmatig veel interesse in hebt. Daarom hebben we speciaal op de zondag voor de nerds een show genaamd Nerd Culture. En dit is alweer nummer 47. Pak daarom maar een lekker croissantje, zet een stevig bakje koffie en ga er lekker voor zitten of liggen. Vandaag hebben Huey en Jelle het over de aankondiging van een Bioshock film op Netflix, The Multiverse of Madness, Knuckles en nog veel meer. Je ziet het allemaal in Nerd Culture 47

Er komt een film van Bioshock

Er valt in deze aflevering een hoop te bespreken. Wordt dus een podcast volgestopt met Nerd liefde. We hebben het over de aankondiging van een game genaamd Bioshock. Ze gaan daar op Netflix een film over uitbrengen. Meer details daarover hoor je in deze podcast. Verder hebben we het over Uncharted. Want niet iedereen kijkt uit naar de film met Tom Holland. Zo zijn er een aantal recensenten die de film aanvallen. Waarom? Gewoon even kijken en/of luisteren. Verder hebben we het over Obi-Wan. Want een wel bekende componist genaamd John Williams keert speciaal voor de serie terug. En dit is niet het enige nerd nieuws wat we op deze zondagochtend voor jullie hebben. 

Knuckles krijgt zijn eigen serie

Zo hebben de heren het over Star Trek 4. Want goed nieuws voor de fans. De cast van de originele reboot komt terug. Huey en Jelle hebben het ook over Rescue Rangers. Want na 30 jaar kunnen we het eindelijk weer eens gaan zien. Waar? Dat zie en hoor je zo. En tot slot is er, denken wij, goed nieuws voor de Knuckles fans. De franchise krijgt een eigen spin-off serie. Dit en nog veel meer ga je zien en horen in de podcast van deze week. Have fun.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch