Menu Premium
Loading...

Nerd Culture: Pepijn Lanen a.k.a. Faberyayo

28/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de man die dit jaar optreed in het Olympisch Stadion in Amsterdam met de Jeugd van Tegenwoordig. Pepijn Lanen ook wel bekend als Faberyayo!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Pepijn Lanen is natuurlijk vooral bekend van de succesformule genaamd De Jeugd van Tegenwoordig. Met Freddy Tratlehner en Willie Wartaal staat hij in juni in het Olympisch stadion. Daarnaast schrijft hij ook nog eens. Columns, verhalen en zelfs boeken. In 2013 verscheen zijn verhalenbundel Sjeumig. Het boek werd genomineerd voor de Storytel Luisterboek Award en ging meer dan 12.500 keer over de toonbank. In 2016 bracht hij het boek ‘Naamloos’ uit.

Star Wars

Pepijn is net als Boris ( en velen bij Gamekings) groot fan van Star Wars. Hij ademt het! Wat vind hij van de veranderingen die hebben plaatsgevonden sinds de overname van Disney? Boris gaat hem uiteraard vragen naar The Last Jedi, iets waar veel mensen een felle mening over hebben omdat het niet zou passen bij alles wat Star Wars voor die tijd deed. Faberyayo brand los.

Too Old to Nerd

Te oud worden om een nerd te zijn, het is iets waar veel gamers op een gegeven moment tegenaan lopen. Hoe zorgt Pepijn ervoor dat hij nog films kan kijken of kan gamen terwijl vader is geworden? En waar spendeert hij zijn tijd dan het liefst aan?

Laat ons vooral even weten in de comments wat je van deze Nerd Culture vond!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan! Check de linkjes hieronder:

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch