Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #164 over Nosferatu, Elden Ring & Andor Season 2

30/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 164 van Nerd Culture staat dit keer voor je klaar, met dit keer een flinke occulte inslag. Zo hebben we het over het nieuwe Dark Universe park in Universal Studios, checken we de nieuwe Nosferatu trailer en hint Miyazaki naar een Elden Ring film. Desalniettemin hebben fans al direct een anime short gemaakt voor DE game van 2022. Daarnaast hebben we ook trailers van Batman The Caped Crusader en Star Trek Prodigy.

The Boys en House of the Dragon

Wat hebben we deze week gekeken? Uiteraard duiken we in de nieuwe episodes van The Boys en House of the Dragon. Beide series zijn niet geheel zonder controverse maar lijken bij ons toch wel in de smaak te vallen. Daarnaast heeft Jelle de afgelopen week nog de classic Rambo: First Blood gekeken en Trigger Warning.

Nosferatu

De nieuwe remake van Nosferatu belooft een spannende herinterpretatie van de klassieke vampierfilm, met Willem Dafoe en Bill Skarsgård in de hoofdrollen. Onder de regie van Robert Eggers, bekend van The Witch en The Lighthouse, krijgt het verhaal een duistere en sfeervolle update. Dafoe, die eerder schitterde in de rol van Max Schreck in Shadow of the Vampire, brengt zijn unieke intensiteit naar deze productie. Skarsgård, beroemd om zijn rol als Pennywise in It, voegt een moderne twist toe aan de iconische vampier. Fans van horror kunnen een visueel verbluffende en meeslepende filmervaring verwachten.

Director Krennic in Star Wars Andor Season 2

Ben Mendelsohn keert terug als Director Krennic in Star Wars: Andor seizoen 2, tot grote vreugde van fans. Zijn charismatische vertolking van de meedogenloze imperialist uit Rogue One maakte hem een geliefde schurk binnen het Star Wars-universum. In het nieuwe seizoen zal Krennic’s rol verder worden uitgediept, met nog meer intriges en machtsspelletjes binnen het keizerrijk. De dynamiek tussen Krennic en de andere personages, waaronder Cassian Andor, belooft spannend te worden. Mendelsohn’s terugkeer draagt bij aan de continuïteit en diepgang van de serie, wat kijkers een meeslepende en gelaagde Star Wars-ervaring biedt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch