Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #100 LIVE over merch, quizzes, cosplay, giveaways & Blue Milk

12/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen vrijdag hadden we een feestje te vieren want het was alweer de 100e aflevering van Nerd Culture (met een special / bonus episode hier en daar nagelaten). Dat deden we uiteraard volledig in stijl én live op YouTube. We hebben ons uitgedost in hoogste kwaliteit cosplay, hebben quizzes gedaan, prijzen weggegeven, Luke Skywalker Blue Milk cocktails gedronken en zoals altijd het laatste nieuws besproken. Misschien was je erbij, misschien niet. Maar hier komt ie nog een keertje in z’n volledigheid op de website te staan!

Bestel hier het Nerd Culture Centennial Shirt

Om de viering van 100 afleveringen wat extra kracht bij te zetten hebben we een heus Nerd Culture Centennial shirt. Dit keer met zoveel referenties naar onze favoriete films en series, dat je ze waarschijnlijk niet eens allemaal kunt vinden. Zo passeren onder andere Ghostbusters, Back to the Future en Ted Lasso De revue, de andere easter eggs mag je zelf gaan ontdekken. Je kunt het shirt HIER bestellen!

Nerd Culture Centennial Shirt

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch