Menu Premium
Loading...

Nerd Culture: De Eindejaarsshow 2023

31/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels een traditie, daarom hebben we ook dit jaar weer een extra lange eindejaarsspecial voor jullie op het programma staan waarin we het jaar 2023 in film nog eens even onder een vergrootglas met jullie doornemen.

2023 was een bewogen jaar in Hollywood

Wat waren de beste films van 2023? Wat waren de grootste verrassingen of teleurstellingen? Er is dit jaar natuurlijk ontzettend veel gebeurd. We hebben te maken gehad met stakingen van onder meer schrijvers en acteurs, maar bijvoorbeeld ook met behoorlijk controversiële figuren te doen gehad. Wat dacht je van Ezra Miller’s The Flash, Amber Heard’s Aquaman and the Lost Kingdom of wat dacht je van de inmiddels ontslagen Jonathan Majors als Kang the Conqueror in de giga flop Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De beste films van 2023

Maar het was ook een heel mooi jaar. Zo hebben we onder andere Christopher Nolan’s Oppenheimer gecheckt, Gareth Edward’s The Creator en natuurlijk James Gunn’s Guardians of the Galaxy vol.3. Dit is maar het topje van de ijsberg want we hebben uiteraard ook weer eindejaarslijstjes voor je klaarstaan met de allerbeste must-watch tips. De beste TV series van 2023 hou je nog even van ons tegoed. Na vier uurtjes vonden we het wel welletjes en wilden we uiteraard niet nog even door deze categorie rushen.

Wat waren volgens jou de beste films van 2023? Laat het weten in de comments en laten we er samen weer een behoorlijk nerderig jaar van maken.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch