Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #99.9 over The Lord of the Rings, Star Trek & Ghostbusters

05/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 100 laat nog even op zich wachten, maar we laten je natuurlijk op deze zondagochtend niet in de kou staan. Aflevering 99.9 is een kleine throwback met als speciale gast Jasper Staal om het te hebben over alle ins en outs in de wereld van Nerd Culture. Want ook deze week is er weer een hoop gebeurd!

Warner Bros hoopt Peter Jackson te strikken voor Lord of the Rings films

Vorige week wisten we jullie te melden dat Warner Bros Discovery groot inzet op nieuwe The Lord of the Rings films. Eerder gingen ze natuurlijk al de strijd aan met The Rings of Power door daar rechtstreeks House of the Dragon tegenover te zetten, maar dit keer gaan ze een stapje verder. Daarin moet Peter Jackson een grote rol gaan spelen. De oud LOTR regisseur stond eerst in contact met Amazon, maar wist geen deal te sluiten. Dit keer hoopt Warner Bros hem alsnog te overtuigen om na LOTR en The Hobbit opnieuw films te maken over Tolkien’s Middle-Earth.

The Real Ghostbusters II

Als trouwe luisteraar weet je natuurlijk, ondanks dat het Jelle ontgaan was, dat er een heus Ghostbusters universum wordt opgezet. We hebben een tijd terug mogen genieten van Ghostbusters: Afterlife, maar dat is pas het begin. Zo komen er nog vele nieuwe films, maar mogen we ons ook verheugen op The Real Ghostbusters II. Het klinkt misschien verwarrend, maar ‘the real Ghostbusters’ zijn niet de echte Ghostbusters. Het is een geanimeerde cartoon waar we vroeger iedere zaterdagochtend op in schakelden. Nu komt er dus een vervolg naar Netflix!

Star Trek 4 komt eraan ondanks gefrustreerde Chris Pine

Deze week gaan we het ook veel over Star Trek hebben. Zo is Chris Pine behoorlijk gefrustreerd over het proces rond te totstandkoming van de films en zijn deze volgens hem cursed. JJ Abrams liet echter weten dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken en dat deeltje vier er nog gewoon aan zit te komen omdat ze dit keer een ‘compelling story to tell’. Dan moet het wel goed zijn natuurlijk.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch