Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #97 over Spider-Man Noir, Justin Roiland & The Last Ronin: Lost Years

12/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zondagochtend, de koffie staat klaar en aflevering #97 van Nerd Culture staat op je te wachten. Deze week duiken we in het jaar 1997 met toppers zoals onder andere Titanic, Men in Black, The Lost World: Jurassic Park en veel meer.

Justin Roiland was een nachtmerrie om mee te werken

We kunnen er niet omheen we moeten het deze week toch weer over Justin Roiland hebben. Er kwamen deze week meerdere berichten naar buiten dat de excentrieke Rick & Morty creator een nachtmerrie was om mee te werken. Zo zou hij na seizoen 3 eigenlijk bijna nooit meer zijn komen opdagen en heeft hij, op de stemmen na, zo goed als niets meer gedaan voor de show. Is dit een georchestreerde campagne aangezien de toekomst van Rick & Morty in het ongewis is of is het puur toeval dat dit nu pas naar buiten komt?

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin: Lost Years

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin was een ongelofelijke comic book reeks die we afgelopen jaar met een veel plezier hebben gelezen, een absolute must-read. Nu is IDW met een spin-off serie gekomen genaamd The Lost Years, met nog steeds dezelfde schrijvers Kevin Eastman en Tom Waltz. Deze spin-off serie blikt terug op een tijdperk uit de originele The Last Ronin en gaat tevens verder waar het verhaal is gebleven. Wij hebben hem opgepikt en laten aan jou weten of je het moet gaan checken!

Amazon komt met live-action Spider-Man Noir

Amazon Prime Video kondigde een tijd geleden een samenwerking aan met Sony Entertainment om het Spider-Man universum verder uit te bouwen. Deze week kwam daar een nieuw project uitrollen. Zo zou de conglomeraat van Jeff Bezos werken aan een live-action Spider-Man Noir. Eerder werd deze rol geanimeerd vertolkt door Nicholas Cage, gaan we deze hier weer zien? Wij betwijfelen het. Het noir universum speelt zich af in de jaren ’30 van New York en heeft qua Peter Parker een meer volwassen insteek waarbij ook morele conflicten een grote rol spelen in het verhaal. Wij zijn altijd enthousiast voor meer Spidey en zijn dan ook zeer benieuwd waarmee ze op de proppen komen.

Trailer galore

We checken deze week natuurlijk ook weer de nieuwste trailers. Zo hebben we Owen Wilson’s Bob Ross project op het programma staan genaamd Paint. Is er de  Matt Damon / Ben Affleck flick AIR die gaat over de tijd waarin Nike probeerde de grootste basketballer aller tijden, Michael Jordan, vast te leggen. Ook hebben we Matthew McConaughey die Agent Elvis speelt en Idris Elba die in zijn eerste Luther: Fallen Sun film schittert.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch