Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #96 over DC’s Gods and Monsters, Star Wars Visions & Bad Boys

05/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 96 van Nerd Culture staat op deze zondagochtend voor je klaar. We gaat het in deze aflevering hebben over het jaar 1996 in pop culture, check we de plannen van James Gunn voor DC Studios, verheugen we ons op het tweede seizoen van Star Wars Visions en was daar de aankondiging van Will Smith en Martin Lawrence over Bad Boys 4.

Het jaar 1996 was wederom een jaar waar er een aantal grote blockbusters uitkwamen en het jaar waarin Will Smith definitief doorbrak als filmster op het grote doek met Independence Day. Maar laten we zeker niet Tom Cruise z’n reboot van Mission Impossible vergeten, een franchise die 27 jaar later nog steeds bestaat. Of wat dacht je van Warner Brother’s Space Jam waarin de Looney Tunes Michael Jordan ontvoeren om hem een basketbalwedstrijd in de ruimte te laten spelen.

James Gunn deelt de toekomst van DC

Natuurlijk was de grootste aankondiging deze week die van James Gunn. De nieuwe studio baas van DC deelde zijn plannen voor de eerste fase onder het bewind van Gunn & Safran. Zo heet deze fase de Gods and Monsters saga en zullen vrijwel alle films, TV series en video games in het teken staan van dit thema. Ook liet James Gunn weten dat Todd Phillips zijn Joker en Matt Reeves zijn Batman nog steeds in hun eigen wereld zullen bestaan en dat deze projecten vallen onder Elseworld universa.

Lucasfilm doet een boekje open over Star Wars Visions season 2

Een van de grootste verrassingen uit de koker van Lucasfilm de afgelopen jaren met betrekking tot Star Wars is toch wel het Visions project. Voor het eerste seizoen mochten verschillende Aziatische studio’s aan de slag met de Star Wars franchise en kregen zijn carte blanche om deze producties met volledige creatieve vrijheid op te zetten. Voor het tweede seizoen hebben Disney+ en Lucasfilm nu alle betrokken studios en episodes bekendgemaakt. The house of the mouse kiest dit keer voor een iets andere insteek door meer diversere studio’s van over de hele wereld aan te stellen. Wij blijven het project in elk geval met grote interesse volgen!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch