Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #95 over Rick & Morty’s Justin Roiland, Toy Story & Invincible

29/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 95 van de beste podcast in het universum op je beeldbuis of in je favoriete player. Er is deze week weer een boel gebeurd in de wereld van Nerd Culture. Zo maken we een reis langs 1995, is Justin Roiland gecanceld en kijken we reikhalzend uit naar seizoen twee van Invincible.

Rick & Morty’s Justin Roiland gecanceld

We beginnen uiteraard met het grootste nieuws van deze week: Justin Roiland is gecanceld. Het begon allemaal met een aankondiging van Adult Swim waarin ze lieten weten de samenwerking met Rick & Morty bedenker Justin Roiland stop te zetten. Daarbij lieten ze wel weten door te gaan met de show. Niet veel later bracht ook Hulu naar buiten de samenwerking stop te zetten met betrekking tot Solar Opposites en Koala Man. Zelf stapte Roiland die zelfde week nog op bij High on Life’s Squanch Games. Wat is er hier precies aan de hand? Wij zijn er voor je ingedoken!

Krijgen we meer Star Wars met Rey Skywalker?

Er was deze week ook Star Wars nieuws en dan met name op het vlak van sequels. Zo liet Daisy Ridley weten graag open te staan om terug te keren als Rey Skywalker in een universum hier ver ver vandaan. Dat was niet het enige, ook Ron Howard zei in een interview met The Hollywood Reporter dat wat hem betreft er absoluut nog een sequel in zit voor de Han Solo film. De film werd destijds niet eens slecht ontvangen, maar stelde vooral erg teleur in de box office.

Biker Mice from Mars keer terug

Wie is er niet mee opgegroeid? Biker Mice from Mars. Huey kennelijk niet, want die was niet mee bekend maar ik denk de meesten hier wel. Ik heb goed nieuws voor de fans, want de serie gaat een comeback maken. Niet alleen keert de cartoon terug, maar ook een hele speelgoedlijn zal daaraan worden vastgeplakt. Biker Mice from Mars was misschien niet het meest populair in de jaren ’90, maar de concurrentie was dan ook moordend.

James Gunn wil Marvel acteurs inhuren voor DC

Er gaat geen week voorbij zonder een goede quote van James Gunn die momenteel aan het roer staat bij DC Studios. De nieuwe vormgever van de DCU wist wederom het internet op stelten te zetten door te zeggen dat hij ervoor open staat om Marvel / Guardians of the Galaxy acteurs te casten voor zijn nieuwe universum. Aan tafel zijn de meningen in elk geval verdeeld over of dit een goed ding is.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch