Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #94 over TRON: Ares, The Mandalorian & Velma

22/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 94 van Nerd Culture! Wist je dat we sinds kort een eigen YouTube kanaal hebben? Je kan ons eenvoudig supporter door je te abonneren op het kanaal en een like op de video achter te laten wanneer je je ermee vermaakt hebt. Zo simpel kan het zijn!

In aflevering 94 maken we natuurlijk een reis door de tijd, dit keer het jaar 1994. Het was wederom een bijzonder jaar. Zo verscheen de PlayStation voor het eerst, trouwde een 15-jarige Aaliyah met R. Kelly en pleegde bijvoorbeeld Kurt Cobain zelfmoord. Het was echter ook weer een jaar vol topfilms. Zo verschenen Forrest Gump, The Lion King, True Lies, Dumb and Dumber, Speed, The Mask, Pulp Fiction en The Shawshank Redemption allemaal dit jaar. Jim Carrey beleefde z’n ultieme doorbraak met maar liefst drie blockbuster films dat jaar.

The Mandalorian heeft een nieuwe trailer gekregen

Uiteraard gaan we het deze aflevering hebben over het derde seizoen van The Mandalorian. Deze week deelde Disney+ een nieuwe trailer voor het seizoen dat vanaf één maart te zien is op de streaming services. Voor diegenen die gestopt zijn aan het einde van seizoen twee zal het een verwarrend begin zijn aangezien dit hele seizoen wordt opgezet vanaf aflevering vijf in The Book of Boba Fett. Gaat deze show opnieuw hoge ogen gooien of doet het een Boba Fettje? Wij kijken ernaar uit!

Velma krijgt één van de allerlaagste scores ooit op Rotten Tomatoes

Velma houdt de gemoederen flink bezig. Afgelopen week werd de Scooby-Doo spin-off gelanceerd op HBO Max. De show gooit er een aantal grote veranderingen doorheen. Zo is Velma nu donker en lesbisch en moet ook Shaggy eraan geloven. De show is vooral gestoeld op extreme wokeness en grappen over witte mensen, een formule die vooralsnog niet de weg naar succes is gebleken. De show heeft één van de allerlaagste scores ooit op Rotten Tomatoes. Zowel vanuit critici als vanuit publieksscores. Het is zelfs zo extreem, dat men denkt dat het een vooropgezet plan is vanuit rechts voor een psyop. It peaked our interest en dus gaan we het dan ook zeker checken!

Iron Man keert terug in Avengers: The Kang Dynasty

Last but not least kwam daar het nieuwtje vanuit MCU Source dat Robert Downey Jr. confirmed zou zijn voor een terugkeer als Tony Stark aka Iron Man in Avengers: The Kang Dynasty. Aan tafel zijn de meningen flink verdeeld, is dit nu juist episch of een enorm zwaktebod? Hoe dan ook, neem het met een korrel zout maar het is heerlijke voer om over te discussiëren.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch