Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #89 over Infinity Pool, You People & Batman Beyond

11/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 89 staat voor je klaar met de laatste keer Huey als stand-in Jelle. We hebben ook deze week een extra lange aflevering voor je klaarstaan van meer dan twee uur. Meer is niet altijd beter, maar we hadden dan ook een hoop te bespreken. Zo is er een boel gebeurd in 1989, is er een interne oorlog gaande bij DC Studios en hebben we vette trailers van, You People, Brandon Cronenberg’s Infinity Pool en Christian Bale’s The Pale Blue Eye.

Kom naar de Indiana Jones and the Dial of Destiny premiere met de Nerd Culture community!

We trappen zoals altijd de show af met huishoudelijke mededelingen. Dit keer doen we een oproep na een idee van één van onze kijkers. Laten we met z’n allen samen naar de premiere gaan van Indiana Jones and the Dial of Destiny. Misschien bezoeken we allemaal dezelfde screening, maar liever nog huren we gewoon één complete bioscoopzaal af. En wij denken dat het kan, met jullie hulp! Laat vooral in de comments weten of jij oren zou hebben voor één grote meet-up ter ere van deze Indiana Jones.

The Cosby Show en Batman domineren pop culture in 1989

1989 is natuurlijk het jaar dat de Berlijnse Muur viel. Significant, maar natuurlijk ver buiten ons straatje. Wij nemen jou dan ook graag mee in de top vijf box office van dit jaar. Het zal je niet verbazen, maar Tim Burton’s Batman met in de hoofdrol Michael Keaton was dat jaar de allergrootste film. Ook was het het jaar waarin Seinfeld en The Simpsons debuteerden met hun pilots. Ook was het ’t jaar waarin Pepsi Madonna opzij zette vanwege haar controversiële ‘Like A Prayer’ music video. Samen met jullie maken we een trip down memory lane!

Het is hommeles bij DC Studios omtrent Batman Beyond en meer

Een tijdje terug wisten we jullie al te melden dat James Gunn en Peter Safran vanaf nu de scepter zwaaien bij DC Studios. Dat is niet onopgemerkt gebleven want de twee heren sparen niets of niemand. Zo is Wonder Woman 3 onder leiding van Patty Jenkins van de baan, hoeft Dwayne Johnson niet meer te rekenen op Black Adam 2 en lijkt ook Henry Cavill’s Man of Steel 2 op de tocht te staan. Ook lijkt daar de live action Batman Beyond film met Michael Keaton op het hakblok te liggen. Dit heeft voor een hoop interne spanningen gezorgd bij Warner Bros en DC Studios. Een hoop te bespreken dus!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch