Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #88 over Cocaine Bear, Indiana Jones & Super Mario Bros

04/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij Nerd Culture aflevering 88 waarin Huey Brown voor de een-na-laatste keer de honneurs waarneemt voor de van zijn vakantie genietende Jelle. Jasper Staal, na zijn officieuze Nerd Culture-debuut tijdens de Teenage Mutant Ninja Turtles Special op gamekings.tv, voor het eerst aansluit om het te hebben over alles wat het jaar 1988 ons op nerd gebied gebracht heeft. En waarin we het niet konden laten om een dag na het opnemen van deze podcast  onze webcams  nog heel even aan te slingeren om het te hebben over de kakelverse trailer van Indiana Jones V: The Dial of Destiny. 

Cocaine Bear is Ray Liotta’s laatste film

We kunnen er deze week niet omheen: Cocaine Bear. Je verwacht bij zo’n krankzinnige naam, zo’n belachelijk idee en zo’n insane filmposter dat diegene die dit heeft bedacht toch goede stuff gesmoked heeft. Niets is minder waar. Cocaine Bear is niet alleen Ray Liotta’s laatste film, het is ook nog een gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 1985 in Tennessee vond een beer een grote pak coke en nam daar eens een goede snuif van. Het gevolg was een rampage die z’n weerga niet kent waar nu in 2023 een film van gaat verschijnen. In deze aflevering checken we de poster en uiteraard de trailer.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ruim een dag nadat we klaar waren met het opnemen van deze aflevering van Nerd Culture dropte daar ineens de Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer. Normaliter zouden we dit aan ons voorbij laten gaan en in de volgende aflevering bespreken, maar voor Indy maken we graag een uitzondering. The Dial of Destiny is Harrison Ford’s vijfde en laatste film als Indiana Jones. We zien een boel voorbijkomen in de trailer waaronder een de-aged Harrison Ford, wellicht hebben ze toch een manier gevonden om nog een zesde en een zevende te maken!

The Super Mario Bros Movie trailer breekt het internet

Dan is daar de trailer waar eigenlijk vrijwel iedereen het over had deze week en waar het internet vrijwel unaniem er over eens was dat The Super Mario Bros Movie trailer geweldig was. Als het internet het ergens over eens kan worden dan is er echt iets aan de hand. Nintendo adepten Huey, Jasper en Koos checken de laatste trailer en geven hun visie op deze samenwerking van Illumination en Nintendo.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Support ons via deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch