Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #87 over Indiana Jones 5, Bruce Lee & Disney CEO’s

27/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 87 van Nerd Culture met dit keer als tafelgast Huey Brown! Vandaag doen we de podcast in een iets andere insteek dan je mogelijk van ons gewend bent. Door de laptop op tafel kunnen we nu ook nieuwe en andere onderwerpen laten zien dan we vooraf hebben afgesproken. Dit zal misschien nog niet helemaal vlekkeloos lopen in deze eerste aflevering, maar het is dan ook een experiment.

Bob Iger vervangt Bob Chapek bij Disney

Bob Chapek is opgestapt als CEO van Disney. Chapek was oorspronkelijk de protégé van Bob Iger en werd dan ook twee jaar door hem begeleid. Uiteindelijk vond het bedrijf dat er toch verandering doorgevoerd moest worden en speciaal daarvoor keert Iger terug voor twee jaar. Hij zal een vernieuwde strategie bij Disney opzetten en daarnaast opnieuw een opvolger klaarstomen. Wat voor een impact heeft dit op Disney en moeten we de geruchten geloven dat nu Kathleen Kennedy’s baan bij Lucasfilm hierdoor op de tocht staat.

Indiana Jones 5 gaat gebruik maken van de-age technologie

Harrison Ford keert terug als Indiana Jones voor een vijfde deel. De 80-jarige acteur zal de Disney de-age make-over krijgen want tijdens de openingsscène van de film zal Indiana eruit zien zoals je hem gewend bent van de originele trilogie. Al we de eerste geluiden mogen geloven is dit de beste uitvoering van de de-age technologie dan we tot nu toe gezien hebben. Wij zijn in elk geval zeer benieuwd!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is dus vanaf deze week ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Support ons via deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch