Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #85 over Kevin Conroy, Studio Ghibli & Disneyland LA

13/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het werd tot op het laatste moment nog een beetje spannend, maar het is ons uiteindelijk gelukt: Nerd Culture aflevering 85 over Kevin Conroy, John Wick 4 en Huey’s trip naar Disneyland Anaheim waarin hij Star Wars Galaxy’s Edge heeft bezocht. We hebben de aflevering vanuit huis moeten opnemen, dus alvast excuses voor de wat mindere audiokwaliteit.

Kevin Conroy op 66-jarige leeftijd overleden

We trappen het nieuws natuurlijk af met het overlijden van Kevin Conroy op 66-jarige leeftijd. De stemacteur verloor afgelopen donderdag na een korte strijd met kanker het leven. Conroy is volgens velen de beste Batman ooit. Zo was hij onder andere te horen in de bejubelde Animated Series uit 1992 en natuurlijk ook de Arkham games. Conroy stond dan ook vaak tegenover zijn medespeler Mark Hamill, met wie hij een nauwe band deelde. De twee werkten voor het laatst nog samen aan He-Man: Masters of the Universe.

Studio Ghibli X Star Wars samenwerking komt eraan

Star Wars Visions was één van de tofste projecten die we onder leiding van Disney hebben gezien. Het kon dan ook niet lang uitblijven dat er een sequel zou komen. Die was dan ook al redelijk snel bevestigd, maar vandaag hebben we de spreekwoordelijke kers op de taart. Want niemand minder dan Studio Ghibli is een samenwerking aangegaan met Lucasfilm voor een aflevering van Visions. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Pepsi Where’s My Jet?

We bekijken deze week in Nerd Culture drie verschillende trailers: The Witcher: Blood Origins, John Wick 4 en Pepsi Where’s My Jet. Die laatstgenoemde is een hele toffe documentaire op Netflix over een marketing actie van Pepsi uit de jaren ’90 waarbij er zogenaamd een Harrier Jet te winnen zou zijn wanneer je 7.000.000 Pepsi punten zou inleveren. Een zo goed als onmogelijke opgave, of toch niet?

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Nerd Culture in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is dus vanaf deze week ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch