Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #84.3HD over Black Adam & Wakanda Forever (No Spoilers Review)

09/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nerd volk heeft gesproken: ze wilden deze week twee edities van Nerd Culture in plaats van een. En de wil van het volk is wet. Daarom vandaag deze special over twee nieuwe films: Black Adam en Black Panther: Wakanda Forever. Jelle en Koos pakten op een regenachtige dinsdag de bus naar het centrum en bekeken de films. Ga er dus maar even lekker bij achterover zitten. Het is misschien even wennen zo midden in de week, maar het gaat er niet minder lekker om zijn. Een gloednieuwe film uit het Marvel universum besproken door jouw twee favoriete nerds. Hoe fijn kan er woensdag zijn…

Wakanda Forever review: Net zo goed als Black Panther?

Waar gaat de film over? In Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige krachten. De strijders zijn genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) en Everett Ross (Martin Freeman) om samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. En die strijd gaat natuurlijk niet zonder slag en stoot.

Wat vinden de heren van Black Adam?

De tweede film die Jelle en Koos bespreken is Black Panther. Een man heeft duizenden jaren geleden magische krachten gekregen van de tovenaar Shazam. Hij heeft deze krachten gebruikt voor kwaadaardige doeleinden, waardoor hij eeuwenlang gevangen heeft gezeten. Nu staat hij op het punt om vrij te komen. In de film ga je zien wat er dan gebeurd. En in deze speciale editie van Nerd Culture hoor en zie je dan wat de beide heren van deze film vonden. Zondag de gewone editie van Nerd Culture. Wat dan nummer 86 betreft. We naderen daarmee het lustrum met rasse schreden.

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Nerd Culture in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is dus vanaf deze week ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Gamekings Podcast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch