Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #8: Madelon Vos, Koos Mooten & Boris van de Ven

25/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: Madelon Vos!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Madelon Vos: De Crypto Koningin van Nederland!

Eindelijk gaat het over crypto! Het lag natuurlijk steeds al op het puntje van Boris zijn lippen, want Boris is bij Gamekings de crypto guru. Inmiddels is iedereen op het Blammo kantoor al meegesleept in de cryptocurrency hype. In aflevering 6 met Hans de Zwart ging het al over crypto natuurlijk, maar deze keer hebben we iemand uitgenodigd die echt voor de volle honderd procent in de diepte kan duiken over Bitcoin, Altcoins, Blockchains en alle koersen. Madelon Vos volgt al zes jaar de cryptomarkt op de voet. Toen ze 16 was kwam ze in aanraking met beleggen, en nadat ze zich daarin verdiept had, kwam ze in aanraking met cryptocurrencies. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, volgt de koers op de voet en is de bitcoin-analist van IEX.nl.

Madelon heeft een eigen YouTube kanaal onder de noemer Misss Bitcoin. Daar geeft ze over alle munten die haar interesseren een haarfijne analyse. Ze heeft een voorliefde voor diagrammen, Excel sheets en vooral stijgende groene lijntjes. Waar we het vaker gehad hebben over de filosofie en de techniek achter cryptocurrencies, is Madelon een handelaar in hart en nieren! Dus ben je een trading noob? Wil je weten hoe iemand van slechts 22 jaar oud nu alles al weet over crypto handelen? Check dan nu Nerd Culture en laat je eigen insider info, tips en trucjes achter in de comments!

Prijsvraag!

Deze aflevering van Nerd Culture wordt gesponsord door satos.nl!  Er staat een mooi startkapitaaltje voor je klaar uitbetaald in de cryptocurrency naar keuze!

1e plaats: 100eu (uitbetaald in crypto naar keuze)
2e plaats: Nano ledger S (hardware wallet)
3e plaats: 50eu (uitbetaald in crypto naar keuze)

Het enige wat je moet doen is de prijs van Bitcoin raden op 31 mei! Meedoen kan via de volgende link. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op 31 mei 2018 13.37. Meedoen dus!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch